Siirry sisältöön

Pedaforum 2023: Vielä muutama päivä aikaa jättää esitysehdotus!

10.2.2023

Korkeakoulupedagogiikan päivien Pedaforum 2023 call for papers on auki vielä muutaman päivän ja teemana tänä vuonna on Kohti kestävää korkeakoulupedagogiikan toimintakulttuuria. Läpileikkaavina teemoina ovat kansainvälisyys ja kestävyys. Esityksiä haetaan seuraaviin alateemoihin: 1) Osallistava ja inklusiivinen korkeakoulupedagogiikka, 2) korkeakouluyhteisön hyvinvointi, sekä 3) toimintakulttuurit ja pedagoginen johtaminen. Lue lisää teemoistamme osoitteesta https://events.tuni.fi/pedaforum/teemat/.

Esityksiä voi jättää 14.2.2023 klo 23.59 asti. Huomioithan, että esitysten jättöaikaa ei tulla jatkamaan tänä vuonna. Voit jättää esityksesi esitysehdotusten jättämisjärjestelmämme kautta suomeksi tai englanniksi esityskielen mukaan: https://tau.futural.fi/event/korkeakoulupedagogiikan-paivat-pedaforum-2023-2023-06-06-2023-06-08-1/track_proposal

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: