Siirry sisältöön

Peda-forum-päivillä palkitut

22.12.2016

Tiina Jakobsson

tiina.jakobsson@jyu.fi

E-PF-Peda-forum-päivät

 

 

 

Peda-forum-päivät järjestettiin elokuussa Jyväskylässä. Osallistujia päivillä oli yli 400. Päivien teema ” Into ja himo – Hyvinvoiva kampus” näkyi monella tavalla seminaarin ohjelmassa. Aiheina olivat muun muassa henkilöstön sekä opiskelijoiden jaksaminen ja hyvinvointi, into ja himo koulutuksessa sekä työssä, moninaistuvat oppimisympäristöt ja digitalisaatio sekä korkeakoulupedagogiikka ja pedagoginen johtaminen. Ensimmäisen päivän keynote-puhuja, Jyväskylän yliopiston FiDiPro-professori Martin Hagger puhui aiheesta “Predicting and Understanding People’s Self-Regulation of Social and Health Behaviour”. Toinen keynote-puhuja oli Jyväskylän yliopiston kliinisen psykologian ja psykoterapian professori Raimo Lappalainen, jonka luennon aiheena oli ”Psykologisen verkkointervention hyödyntäminen opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi”. Myös taukojumpat, yhteinen aamulenkki ja kahvitauolla tarjotut smoothiet virittivät osallistujat hyvinvointiteemaan.

hagger

FiDiPro-professori Martin Hagger puhui muun muassa terveyskäyttäytymisestä ja käyttäytymisen muuttamisesta. Kuva: Martti Minkkinen

Iltajuhlassa nautittiin ruoasta, esityksistä ja hyvästä seurasta sekä palkittiin ansioituneita. Jari Rantamäki sai tunnustuksen pitkäaikaisesta työstään Peda-forum-verkoston hyväksi. Rantamäki työskentelee opetuksen ja ohjauksen asiantuntijana Jyväskylän yliopistossa. Myös Yliopistopedagogiikka-lehden luetuimmat artikkelit palkittiin. Lehden vuoden 2015 tieteellisenä artikkelina palkittiin Viivi Virtasen, Liisa Postareffin ja Telle Hailikarin artikkeli ”Millainen arviointi tukee elinikäistä oppimista?”. Vuoden 2015 muuna kirjoituksena palkittiin Thomas Vikbergin, Lotta Oinosen ja Johanna Rämön kirjoitus ”Tehostettu kisällioppiminen matematiikan yliopisto-opetuksessa”.

Seuraavat Peda-forum-päivät järjestetään Vaasassa 16.–17.8.2017.

 

jari-rantamaki

Jari Rantamäki (vasemmalla) palkittiin pitkäaikaisesta työstään Peda-forum-verkoston hyväksi. Kuva: Marianne Laapio

 

Tiina Jakobsson on Yliopistopedagogiikka-lehden toimittaja. 

 

PDF

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: