Siirry sisältöön

Yliopistopedagogiikka-lehti hakee päätoimittajaa

9.11.2020

Yliopistopedagogiikka-lehdelle haetaan uutta päätoimittajaa. Päätoimittajan tehtävä on kaksivuotinen (2021–2022). Uusi päätoimittaja toimii ensimmäisen vuoden päätoimittajan tehtävässä vastaavan päätoimittajan kanssa yhteistyössä (2021) ja toisen vuoden vastaavana päätoimittajana (2022).

Yliopistopedagogiikka-lehden tavoitteena on tehdä tunnetuksi monitieteistä yliopistopedagogista tutkimusta, kohottaa yliopistopedagogisen julkaisemisen tasoa ja antaa mahdollisuus yliopistopedagogiseen julkaisemiseen suomeksi. Lehden tarkoituksena on myös tukea opettajuutta ja edistää oppimista yliopistoympäristössä. Lehti toimii opettajien, tutkijoiden sekä opetuksen kehittäjien yhteisenä foorumina. Kirjoituksia julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Päätoimittaja vastaa Yliopistopedagogiikka-lehden sisällöstä ja sen kehittämisestä yhdessä vastaavan päätoimittajan kanssa kokonaisvaltaisesti. Hän toimittaa lehteä yhdessä vastaavan päätoimittajan, toimitusneuvoston ja kustannustoimittajan kanssa. Päätoimittajan paikka tarjoaa erinomaisen näkymän suomenkieliseen yliopistopedagogisen tutkimuksen kenttään sekä mahdollisuuden vaikuttaa lehden sisältöön. Yliopistopedagogiikka-lehti on julkaisufoorumin tasolla 1.

Etsimme päätoimittajaksi professoria, ansioitunutta dosenttia tai apulaisprofessoria, jolla on kokemusta kotimaisten sekä kansainvälisten yliopistopedagogiikan alan julkaisujen toimittamisesta ja käsikirjoitusten arvioinnista. Päätoimittajan sitoutuminen ja halu osallistua Yliopistopedagogiikka-lehden kehittämiseen on erittäin tärkeää.

Tiedustelut

Yliopistopedagogiikka lehden vastaava päätoimittaja, dosentti, KT Anne Nevgi (anne.nevgi@helsinki.fi) tai päätoimittaja, professori Laura Hirsto (laura.hirsto@uef.fi)

Hakeminen ja aikataulu

Tehtäviin haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan Yliopistopedagogiikka-lehden toimitusneuvoston puheenjohtajalle Päivi Kinnuselle (paivi.kinnunen@helsinki.fi) ma 30.11.2020 mennessä. Hakemuksessa pyydetään kuvaamaan oma näkemys Yliopistopedagogiikka-lehden ja sen julkaisemisen tulevaisuudesta sekä omat ansiot tieteellisen julkaisemisen alueella. Hakemukseen pyydetään liittämään ansioluettelo ja julkaisuluettelo.

Yliopistopedagogiikka-lehden toimitusneuvosto valitsee henkilön tehtävään. Tehtävään valitulle ilmoitetaan päätöksestä 15.12.2020 mennessä. Uusi päätoimittaja aloittaa tehtävässä 15.1.2021.

 

 

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: