Siirry sisältöön

Tietoa lukijalle

Artikkelien kommentointi

Lukija voi kommentoida lehdessä ilmestyneitä artikkeleita. Kommentointilomake löytyy kunkin artikkelin alapuolelta. Kommentoimaan pääsee antamalla sähköpostiosoitteen ja nimen tai kirjautumalla sisään Facebook- tai Twitter-tunnuksilla. Samalla kun kommentoi, tiedon uusista kommenteista voi tilata sähköpostiin rastittamalla kohdan Ilmoita uusista kommenteista sähköpostilla.

Linkin jakaminen

Lukijalla on mahdollisuus lähettää kiinnostavasta artikkelista linkki ystävänsä sähköpostiosoitteeseen tai jakaa linkki sosiaalisessa mediassa, Facebookissa tai Twitterissä. Linkin pääsee lähettämään napsauttamalla artikkelin alapuolella olevaa Sähköpostitse-painiketta ja antamalla ystävänsä sähköpostiosoitteen; artikkelin voi jakaa sosiaalisessa mediassa napsauttamalla Lisää-painikkeen alta avautuvaa Facebookin Tykkää- tai Twitterin Tweet-painiketta.

Lehden tilaaminen sähköpostiin

Yliopistopedagogiikka-lehden voi tilata sähköpostiin. Tällöin lukija saa sähköpostiinsa viestin, kun lehdestä julkaistaan uusi numero. Lehden voi tilata alla olevalla lomakkeella antamalla nimen ja sähköpostiosoitteen sekä painamalla Lähetä-painiketta.

Lue tietosuojailmoitus tilaajatiedoista

 

 

RSS-syötteen tilaaminen

Lukija voi tilata artikkelit tai kommentit RSS-syötteenä. Tällä tavalla lukija saa tiedon uusista lehden sivuilla julkaistuista artikkeleista ja kommenteista käyttämäänsä RSS-ohjelmaan. RSS-syötteen voit tilata erikseen artikkeleista ja kommenteista napsauttamalla oikean palkin RSS-painikkeita. Tämän jälkeen napsautetaan Tilaa tämä syöte -painiketta ja annetaan syötteelle nimi ja valitaan kansio, johon syöte tilataan.

Palautteen antaminen

Lukija voi lähettää palautetta toimitukselle yläpalkin kohdasta Palaute. Lähettääksesi palautetta anna lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Antamasi palaute välittyy toimituksen sähköpostiosoitteeseen. Palautetta voit myös antaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yliopistopedagogiikka@jyu.fi.